1. Загальні положення

З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті orexov.net.ua (далі – сайт). Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).

Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому сайті.

Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Із кожним вашим відвідуванням нашого сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви приєднуєтесь. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про ваші відвідування, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з нашого сайту, товари, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб ви могли більш ефективно користуватися нашим сайтом. Якщо ви надаєте згоду, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли ви користуєтесь нашим сайтом.

  1. Перелік персональних даних

Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з сайтом:

–        ваші прізвище, ім’я та по батькові, адреса, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;
–        інформація про ваш комп’ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційну систему;
–        інформація про ваші відвідування і використання сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту тощо;
–        інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
–        інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
–        будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті.

  1. Цілі опрацювання персональних даних

Персональні дані, надані вами через сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:

– ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином orexov.net.ua;
– надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину;
– втановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача;
– визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства;
– підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем;
– створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису;
– повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан Замовлення;
– обробки і отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг Користувачем;
– надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем пов’язаних з використанням Сайту інтернет-магазину;
– надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину;
– здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача;
– надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів Інтернет-магазину з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.

Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

  1. Доступ до ваших персональних даних

– Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур’єрським службам, організаціями поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину «orexov.net.ua», включаючи доставку Товару.
– Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
– При втраті або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
– Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
– Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

За винятком випадків, передбачених у цій Політиці, ми зобов’язуємося не надавати вашу особисту інформацію третім особам.

  1. Період зберігання персональних даних

Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

  1. Зобов’язання сторін

Користувач зобов’язаний:
– надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину orexov.net.ua;
– оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.
Адміністрація сайту зобов’язана:
– використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності;
– вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.
– здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувачеві, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

    7. Зміни до умов Політики

На сайті можуть змінитись умови Політики. У такому разі необхідно періодично переглядати сайт. Всі зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Продовжуючи, використовувати сайт, ви підтверджує згоду з новими умовами Політики у редакції, чинній на момент використання сайту.

8. Згода користувачів
Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами.

  1. Контактна інформація

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо нашої Політики, ви можете звернутись до нас за наступною електронною адресою: orexov.net@gmail.com.
Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою “orexov.net.ua/polityka-konfidentsijnosti“.